anybody else having trouble viewing pics?

Discussion in 'Site News, Help & Feedback' started by '00 WO-YA!, Feb 24, 2013.

Yamaha Raptor 350 & Warrior Forum

Help Support Yamaha Raptor 350 & Warrior Forum:

  1. Feb 24, 2013 #1

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    0
    Location:
    Shenandoah Valley, between the Blue Ridge mountain
    Idk what has happened but in the last week or so all of the pics just show a box with a question mark. I haven't changed anything so idk what's up. HEEEEEELP! I'm missing the new titty pics in hotties and I can't even see the pics from my 465 thread.
     
  2. Feb 24, 2013 #2

    1998yamahawarrior

    1998yamahawarrior

    1998yamahawarrior

    Active Member

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    4,467
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hazel Green Wi
    Im seeing them all fine. You might want to check and see if all your plug ins are up to date and where your internet security is set at.
     
  3. Feb 24, 2013 #3

    YAMAHAULER

    YAMAHAULER

    YAMAHAULER

    Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    7,031
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wisconsin
    yep work fine here
     
  4. Feb 24, 2013 #4

    Mathius

    Mathius

    Mathius

    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Picture Butte, Alberta
    I keep getting an internal server error warning.. I can't access half of the sections, or most of the threads? I have to try 3-4 times before I can get into them..
     
  5. Feb 24, 2013 #5

    Gen1Pat

    Gen1Pat

    Gen1Pat

    Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    6,452
    Likes Received:
    0
    Location:
    Keysville, Va.
    I'm not having any problems out of the ordinary.
     
  6. Feb 25, 2013 #6

    alex456123

    alex456123

    alex456123

    Active Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    4,008
    Likes Received:
    0
    Location:
    michigan
    i have that problem all the time just reset your router and it will work fine. WOO-YA, you should do that too. what internet browser are you using? i suggest you download firefox or chrome because they work better than internet explorer.
     
  7. Feb 25, 2013 #7

    Mathius

    Mathius

    Mathius

    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Picture Butte, Alberta
    Yah I have firefox.. I've been using it ever since it came out.
    But I've really been having a lot of connection problems ever since I switched internet providers.
     
  8. Feb 25, 2013 #8

    alex456123

    alex456123

    alex456123

    Active Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    4,008
    Likes Received:
    0
    Location:
    michigan
    what internet provider are ya using? and what kinda modem do you have?
     
  9. Feb 25, 2013 #9

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    0
    Location:
    Shenandoah Valley, between the Blue Ridge mountain
    Alex, all if my internet viewing is done by my phone.
     
  10. Feb 25, 2013 #10

    alex456123

    alex456123

    alex456123

    Active Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    4,008
    Likes Received:
    0
    Location:
    michigan
    download chrome for android or IOS! works much better. safari wont load pics on my ipad.
     
  11. Feb 25, 2013 #11

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    0
    Location:
    Shenandoah Valley, between the Blue Ridge mountain
    trying fire fox now. gonna take a bit of getting used to but I can see pics.
     
  12. Feb 25, 2013 #12

    alex456123

    alex456123

    alex456123

    Active Member

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    4,008
    Likes Received:
    0
    Location:
    michigan
    YAY! cool dude. firefox is more secure too. so no more people effing with your personal shit while browsing.
     
  13. Feb 25, 2013 #13

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    0
    Location:
    Shenandoah Valley, between the Blue Ridge mountain
    Also giving opera mini a shot. I used them on my last phone and liked it alot so since I'm more familiar with that I may start using it. Still not ruling out Firefox though.
     
  14. Feb 25, 2013 #14

    Mathius

    Mathius

    Mathius

    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    2,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Picture Butte, Alberta
    You gotta remember I'm in Canada, we have different providers.
    But my provider is a company called Telus, and I have a Motorola wireless modem..
     
  15. Feb 25, 2013 #15

    YAMAHAULER

    YAMAHAULER

    YAMAHAULER

    Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    7,031
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wisconsin
    internet exploder suck ass pimples! I lost a couple computers to viruses because of it been a firefox guy now and will never go back
     
  16. Feb 25, 2013 #16

    duneracerweston

    duneracerweston

    duneracerweston

    Active Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    6,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brownsboro Texas
    I run crome on my Casio/Verizon and cant see 90% of pics for the last month. Ain't been on with the desk top to check it.
     
  17. Feb 25, 2013 #17

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    '00 WO-YA!

    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    0
    Location:
    Shenandoah Valley, between the Blue Ridge mountain
    I couldn't get chrome, I found it and our said it wasn't compatible with my phone.
     

Share This Page

arrow_white